june, 2021

18jun10:0011:00OnlineBestuurderssessie "Akkoord van Groningen" - samenwerking tussen onderwijs en overheden in Groningen (op uitnodiging)

Sessie details

Deze bestuurderssessie gaat over de samenwerking tussen onderwijs en overheden in Groningen. De burgemeester van Groningen Koen Schuiling én hoofd Akkoord van Groningen Geert Kamminga geven een inkijkje in de bestuurlijk processen van 15 jaar samenwerken; hoe is het tot stand gekomen en wat is er voor nodig, wat zijn de doelstellingen, waar zijn ze trots op, wat kan nog beter, wat zijn concrete resultaten en hoe zien de komende jaren eruit? 

Deze sessie is mede ontstaan vanuit het online CDKM bestuurlijk overleg met minister Van Engelshoven eind vorig jaar. Tijdens dit overleg kwam onder andere naar voren dat veel bestuurders vinden dat er binnen de CDKM veel en goed wordt samengewerkt, binnen en tussen steden, maar weinig of niet op bestuurlijk niveau. De bestuurderssessie met Groningen is een mooie invulling om tegemoet te komen aan deze wens van de bestuurders. Een mooie gelegenheid dus om ook op bestuurlijk niveau kennis te delen!

Lees meer

Online sessie details

Sessie is afgelopen!

Sprekers tijdens deze sessie

 • Geert Kamminga

  Geert Kamminga

  Programmamanager Akkoord van Groningen

  Programmamanager Akkoord van Groningen

 • Koen Schuiling

  Koen Schuiling

  Burgemeester van Groningen

  Burgemeester van Groningen

Moderator(s)

Marcel de Heer

Beleidsadviseur onderwijs en economie, Gemeente Breda

Responses

X
X
X